torstai 21. helmikuuta 2013

En syö eläinten raatoja - pysyn siis terveenä! Kasvissyönti!

Morrissey, pidä linjasi! Olet upea ihminen! Mesta.net > Musa > Uutiset ( 23.02.2013 ): Konserttipaikka ei suostunut rocktähden vaatimuksiin lihanmyynnin kieltämisestä Los Angelesin Staples Center ei suostu brittiartisti Morrisseyn vaatimuksiin kieltää lihaa sisältävien ruokien myyminen hänen konserttinsa aikana. Elänten oikeuksien puolestapuhujana ja kovan linjan vegetaristina tunnettu Morrissey on esittänyt vastaavan vaatimuksen myös muille esiintymispaikoille. Konserttipaikan tiedottoja Cara Vanderhook kertoi Reutersille, Morrisseyn vaatimukset eivät muuta heidän menujaan. - Meillä myydään liharuokia kuten ennenkin, mutta tarjolla on erikoisen paljon kasvisvaihtoehtoja sekä sushia, Vanderhook sanoo. Morrissey ei ole vielä vastannut, esiintyykö hän suunnitellusti 1. maaliskuuta. linkissä

hesarin netissä  Morrisseyn kasvisvaatimus sulkee keikkapaikan pikaruokalan

En syö lihaa ollenkaan, eli en siis osallistu hysteriaan. Ettekö te hyvät ihmiset tiedä, mistä raadoista teidän eineksenne tulevat?? Voivat siis sisältää ihmisille vaarallisia ainesosia tms sisältäviä lääkkeitä, ja muuta paskaa.

Muuta:
Italiassa hevosta lasagnessa 
Italiassa on löydetty maan ensimmäiset merkitsemättömät hevosenlihat pakastelasagnesta. Hevosta löytyi pistokokeessa Primia-nimisen yhtiön tuotteista.
Aiemmin Italiassa poisvedetyistä Nestlen jauhelihatuotteista ei sen sijaan löytynyt hevosen DNA:ta, kertoi Italian terveysministeriö.   elisa.net

hesarin netissä  Hevosenlihaskandaali levisi Italiaan


Poliisi epäilee eläinsuojelurikosta MTK:n valtuuskunnan puheenjohtajan Aarno Puttosen ja hänen poikansa maatilalla Puumalassa. MTK vahvisti lauantaina Yle Etelä-Savon tiedon.
Poliisi kertoi torstaina, että eräällä tilalla tutkitaan epäilyä törkeästä eläinsuojelurikoksesta. Epäilyn mukaan useita lampaita ja lehmiä oli kuollut hoidon puutteeseen ja laiminlyönnit olivat kestäneet pitkään. Epäiltynä on puumalalainen mies.
MTK:n tietojen mukaan kyseessä on ollut äkillinen kriisitilanne ja viranomaisten esittämät korjaustoimet on tehty.
"Eläinsuojelun laiminlyöntiä ei tule sallia. Tapaus on erittäin valitettava", sanoi MTK:n puheenjohtaja Juha Marttila STT:lle. Hänen mukaansa Puttosen poika on vastannut karjanhoidosta.
Marttila ei ottanut kantaa, miten asia vaikuttaa Puttosen asemaan järjestössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti