Sissikokki Jemina Staalon kasviskeittokirja puolikarkeille emännille
perjantai 26. huhtikuuta 2013
Letut jälkiruokana ja pääruokana täytettyinä
Letut makeana jälkiruokana ja suolaisena pääruokana täytettyinä juuressuikaleilla ja juustolla:
Letut, blinit, räiskäleet, krepit:
Letut eli räiskäleet lämpiminä tuoreeltaan jälkiruokana itsetehtyjen hillojen: lakkahillon, omenahillon ja mansikkahillon kera ja pääruokana täytettyinä koskenlaskija-juustolla, ja aurinkoisella pakastevihannessekoituksella ( persikka, porkkana, herne ), tai pakastevihanneksilla, porkkana-peruna- ja palsternakkasuikaleilla ja purjolla, ja juustoraaste-kuorrutuksella. Lämmitys uunissa. Jälkiruokana:
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti